Draagdoek Consult

Tijdens een persoonlijk draagconsult...

• Leer je baby verantwoord en op een comfortabele manier dragen
• Worden de je kneepjes van het wikkelen en knopen bijgebracht
• Kunnen ook papa’s, oma’s, opa’s en andere familieleden leren dragen
• Ontdek je de geweldige mogelijkheden van draagdoeken! 

​Jacqueline geeft de volgende consulten en workshops:
Basisconsult
Kort consult
Zwanger & draagconsult
Workshop Dragen van kinderen
Informatiebijeenkomst Dragen van kinderen

​Jacqueline geeft haar consulten en workshops in haar praktijk of aan huis. Aan een consult aan huis zijn geen meerkosten verbonden. Jacqueline rekent wel een reiskostenvergoeding van € 0,20 per gereden kilometer als zij meer dan 5 kilometer moet reizen vanuit Den Burg.

De mogelijkheden...

Basisconsult

We gaan samen op zoek naar de juiste knooptechniek voor jou en je kindje. Daarna gaan we meteen aan de slag met de gekozen techniek. Dit kan een buik-, rug- of heuptechniek zijn. Je leert de techniek stap voor stap aan. Eerst doet Jacqueline de techniek voor, zodat je kunt zien hoe het gaat. Daarna doen we het samen, ieder met een professionale draagpop. Het is handig om oppas voor je baby te hebben tijdens het oefenen met de pop. Als jij je zeker genoeg voelt, oefenen we met je eigen kindje. Een draagconsult kan zowel bij jou als in Jacquelines praktijk worden gegeven.

Basisconsult (1,5 uur): € 45,00
Dubbel consult met partner (2 uur): € 50,00 

Kort consult

Ben je al een ervaren drager en wil je graag een nieuwe knooptechniek leren of heb je moeilijkheden met een binding? Vraag dan een kort consult aan. Jacqueline bekijkt de knooptechniek, we doorlopen alles samen en ze geeft waar nodig advies en tips om fijner te kunnen binden, knopen en dus dragen. Een kort consult kan ook nuttig zijn als je nog niet zeker weet of je wilt dragen, of vragen hebt over het dragen en dragers. Je ontvangt uitleg en kunt dragers uitproberen.

Kort consult (45 minuten): € 25,00

Zwanger & draagconsult

Baby’s kunnen vanaf hun geboortedag meteen in doek gedragen worden. Daarom is het handig om je al tijdens de zwangerschap voor te bereiden op het dragen van je kindje. Je leert in dit consult een knooptechniek aan waarmee ook jij je baby direct na de geboorte kan dragen. We oefenen de knooptechniek met een draagpop, zodat je kunt ervaren hoe het voelt. Na de geboorte spreken we nogmaals af om de knooptechniek samen met de baby door te nemen en eventuele knelpunten te bespreken.

Kort consult (45 minuten): € 25,00
Zwanger & draagconsult (1,5 uur en een half uur na de geboorte): € 50,00

Workshop Dragen van kinderen

Het is ook mogelijk om een workshop Dragen van kinderen te organiseren. Jacqueline komt aan huis of geeft de workshop in haar praktijk.

Workshop Dragen van kinderen (2 uur): € 10,00 p.p. bij vijf personen

*Bij deelname van minder dan vijf personen zal de prijs variëren.

Informatiebijeenkomst Dragen van kinderen

Op aanvraag kun je samen met Jacqueline informatiebijeenkomsten of lezingen over het Dragen van kinderen organiseren. Jacqueline werkt bijvoorbeeld samen met verloskundigen, kinderopvang, consultatiebureaus en andere professionals in de geboortesector.

Tijdens zo’n bijeenkomst is er niet genoeg tijd om een knooptechniek goed door te nemen. Het gaat er om kennis te maken met de wereld van het dragen van kinderen en de mogelijkheden te ontdekken. Wil je een knooptechniek doornemen, dan adviseert Jacqueline een draagconsult.

Copyright Draagbewust.nl ©2020

@