Coaching

Coaching

Sinds 2003 organiseert Jacqueline zowel nationaal als internationaal cursussen, seminars en workshops (individueel en in groepsverband) over verschillende thema’s die samenhangen met bewust en authentiek ouderschap. Ze werkt zowel met ouders als met professionals.

Coaching voor ouders

In haar praktijkruimte op Texel, in Centrum De Open Ruimte in Almere en op verzoek in Italië biedt Jacqueline individuele begeleiding en begeleiding aan kleine groepen ouders.

Coaching en advies voor professionals

Litteken en Baarmoeder Balancing
Jacqueline organiseert informatieve en experimentele bijeenkomsten voor professionals en geeft op aanvraag ook lezingen over Litteken Balancing (bijvoorbeeld keizersnede, episiotomie, ruptuur) en Baarmoeder Balancing.

Coaching
Jacqueline is daarnaast werkzaam als coach voor professionals die in de geboortesector te maken krijgen met de verwerking van traumatische bevalling en geboorte.

Hoi Jacqueline,
Dankjewel voor je mail en extra info en geluidsopnamen. Fijn om te ontvangen!
De sessie voelde voor mij heel goed. Vooral door je fijngevoeligheid en je precieze afstemming. 
Ook was het heel fijn dat je me dicht bij mezelf hield en jij ook dicht bij mij was in je afstemming. Veel van wat je zei raakte me omdat je ook direct in de diepere lagen kwam. 
Door hoe je op mij reageerde leerde ik vooral om niet af te dwalen. In mijn normale leven heb ik een zeer divergerende geest en ben veel afgeleid. 

Vandaag nog even op het strand geweest. Hoewel ik sinds gisteren ineens veel last heb van mijn linkervoet(?) heb ik toch nog een eindje op blote voeten gelopen. Nog lekker door de zee en op de schelpen. M’n voeten tintelden en zo nog in een voetenbadje met zout.  
Hartelijke groet,
Djouke

Copyright Draagbewust.nl ©2020

@